2016 рік оголошено Роком англійської мови в Україні

Президент Петро Порошенко 16 листопада 2015 року підписав Указ № 641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».

Указ опублікований на сайті Глави держави http://www.president.gov.ua/documents/6412015-19560

Конкурси для учнів та вчителів від видавництва "MM Publikations"

Видавництво «MM Publications», з метою підтримки ініціативи Міністерства освіти і науки України «2016 - Рік англійської мови в Україні», підвищення рівня професійної кваліфікації вчителів та популяризації англійської мови серед учнів оголошує конкурси для учнів та вчителів «Час Української культури» (Ukrainian Culture Time) та «Моя Батьківщина: місце, де я живу/ місце, яке я люблю»(My motherland: the place where I live / the place I love the most).

Детальніше за посиланням: http://mon.gov.ua/usi-novivni/povidomlennya/2015/09/07/do-uvagi-uchniv-ta-vchiteliv!/

Он-лайн курс фахового розвитку для вчителів англійської мови

Британська Рада 25 січня розпочинає безкоштовний он-лайн курс фахового розвитку для вчителів англійської мови. Він буде корисним для вчителів різних рівнів, як молодшої, так і старшої шкіл. Серед тем: методики професійного розвитку вчителів, планування уроків, корисні ресурси для занять та ще багато іншого. Щотижня ви зможете отримувати корисні поради від спікерів, контент для уроків, а також спілкуватися з іншими учасниками курсу і обмінюватися досвідом.

Дізнавайтеся більше та реєструйтеся за посиланням:http://bit.ly/1SNY61r.

Кiлькiсть переглядiв: 226